Kanaa Kung Pao
Marinadi
1 rkl soijaa
1 munan valkuainen
1 tl maizenaa
suolaa
viismaustetta
Kastike
5 rkl vettä
2 rkl soijaa
1 rkl makeaa chilikastiketta
1 rkl valkoviinietikkaa
viismaustetta
suolaa
2 tl maizenaa
300 g broilerin filettä
1 purjo
70 g cashewpähkinöitä
2 valkosipulin kynttä
1 rkl hienonnettua inkivääriä
1 punainen chili
sesamöljyä
Ensin tehdään marinadi johon lisätään sopivan kokoisiksi palasiksi leikatut fileet ja jätetään maustumaan. Valmistetaan sitten erilliseen kulhoon odottaman kastike sekoittamalla aineet. Tämän jälkeen hienonnetaan valkosipuli ja inkivääri sekä viipaloidaan purjo sekä chili josta on poistettu siemenet. Kuumennetaan wokissa muutama ruokalusikallinen sesamöljyä jossa paistetaan tässä minuutin verran inkivääri, valkosipuli ja chili. Lisätään pannuun marinoituneet filepalaset ja ruskistetaan näitä muutama minuutti. Seuraavaksi lisätään purjot ja pähkinät ja paistetaan pari minuuttia. Lopuksi lisätään wokkiin kastike ja minuutin päästä Kung Pao on valmis tarjottavaksi basmitiriisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti